Jubii nu kom pallen med min første bog “Mad & Skønne fortællinger”, så jeg kan mærke og lugte den.

Den føles godt og dufter af pap, papir, tryk, lak, og den er helt sprød, ny og uåbnet. Der kommer den dejlige lyd som en ny bog giver, når man åbner den første gang, og jeg er Mega glad.

Nu kan jeg kalde mig forfatter

Men pludselig slår det mig, at jeg havde forventet noget andet og at jeg stadig ikke helt kan forstå, følge eller mærke, at jeg nu er blevet forfatter.

Jeg ved ikke helt hvad jeg havde forventet, men jeg havde troede at realiteterne gik mere op for mig, når jeg stod med bogen og ikke mindst fik regningen. Men måske kommer forfatter fornemmelsen først når jeg begynder at se bogen i boghandlen eller når jeg sælger den første i butikkerne.

Udkommelsesdagen

Bogen udkommer den 11.01.2021 men alt er igen blevet lukket ned på grund af Covid19, og jeg kan mærke det giver mig en lidt uro fornemmelse, for jeg havde sådan glædet mig til at kunne gå ind i en boghandel og se den fysisk på en hylde.

Jeg pakker 20 kg bøger i en kasse og kører dem ud på DBK lageret, så de kan oprette bogen på Bogportalen for mig og jeg kan se at onlinebutikkerne heldigvis tager godt imod den og at de opretter bogen på deres sider.

Det er kæmpestort for nu kommer den frem på min computer når jeg googler ”Mad og skønne fortællinger” Det er Mega optur.

Nu venter jeg bare på at andre end mig også ser den og at de få lyst til at købe og læse bogen.

Glæder mig til at se bogen på hylderne

Men mest håber jeg at Danmark snart åbner igen, så jeg kan kramme folk og komme ud i butikkerne og se bogen fysisk. Og hvis jeg om et år stadig ikke fatter jeg er blevet forfatter, så er det også ok, for jeg har lært rigtig meget, haft det sjovt og mødt nogle fantastiske skønne mennesker, og det er jeg dybt taknemmelig for. 

Du kan købe bogen “Mad og skønne fortællinger” her